HTML

szuburbán szubkultúra

Élet, világ, autóbuzéria, audio-, video- és papíralapú kultúra, meg ami menet közben eszembe jut. Mindez az én szemszögemből, csak itt, csak most, csak Neked. És a magam örömére.

Tessék választani!

RSS, ha használod

2008.02.04. 13:36 volante

Élő közvetítés

Szeretettel köszöntök mindenkit, egyenes adásban a magyar elektronikus média fellegvárából, a központból, ahol élet, halál s elsötétítés felett döntenek: az Országos Rádió és Televízió Testület székházából. Egészen konkrétan a Jogi Igazgatóság Általános Jogi Osztályáról.

Az első benyomásom - így, 4 óra elteltével - az, hogy tetszeni fog az itt töltendő 6 hét. Mindenki kedves, közvetlen, szerintem nem lesz gond beilleszkedni. Egy szülési szabira ment kolléganő asztalát bitorlom, van gépem, hangszóróim, elérés az elmúlt évek valamennyi hazai tévéműsorához, ebédszünet, és remélhetőleg csupa izgalmas megismernivaló.

E posztot épp munkaidőben, a kincstári gépen írom. A mai úgyis csak amolyan demó-nap, tényleges feladatok valószínűleg holnaptól várnak rám, köztük mindjárt egy panaszbizottsági tárgyalás.

Jó lesz ez.

P. S.: Most jöttem rá, hogy saját papírkosaram is van. This is the life, man.

5 komment

Címkék: ortt


A bejegyzés trackback címe:

https://volante.blog.hu/api/trackback/id/tr84324726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Floyd · http://www.gazmegfek.hu 2008.02.07. 17:14:54

Bocsi az offért, scak annyit akartam, h ha van időd nézz szét a blogunkon, és ha tetszik véghezvihetnénk egy kölcsönös linkcserét. Üdv. Floyd

volante · http://volante.blog.hu 2008.02.10. 18:47:25

Kedves Floyd!

A blogom valahol félúton egyensúlyoz a közérdeklődésre számot tartó és a személyes jellegű között, és igazából az utóbbi az, ami miatt nem szeretném, ha nagyobb nézettségű oldalra kerülne ki a linkem. A megkeresésed mindenesetre megtisztelő, köszönöm.

Floyd · http://www.gazmegfek.hu 2008.02.10. 22:59:24

Diplomatikus válasz, ami mellesleg mélyen jól esik. Lényeg h mostanában néztem szét a blogodon, de tényleg faja :)
süti beállítások módosítása