HTML

szuburbán szubkultúra

Élet, világ, autóbuzéria, audio-, video- és papíralapú kultúra, meg ami menet közben eszembe jut. Mindez az én szemszögemből, csak itt, csak most, csak Neked. És a magam örömére.

Tessék választani!

RSS, ha használod

2008.12.31. 17:03 volante

Szuburbán záróegyenleg, 2008

Nos, hát ismét eltelt egy, bejegyzésekben ezúttal viszonylag karcsúra sikeredett év. A tavalyi utolsó poszthoz hasonlóan, ezúttal is igyekszem képet adni bloggertevékenységem alakulásáról. Rajtam kívül ugyan senkit nem érdekel, de ha már tavaly belevágtam, legyünk rendszeresek. A számok pedig még mindig nem hazudnak, szóval íme a kimutatás.

Az idei évben 68 poszt született; nem egy nagy szám, átlagosan körülbelül 128 óránként sikerült frissítenem a tartalmat. Mentségemre szóljon, hogy megmérettetésekkel zsúfolt esztendő távolodik a visszapillantóban; a doktori címhez vezető út jócskán aláásta internetes munkásságomat, de a - hál' Istennek - mozgalmas nyár és a dolgozó osztályhoz való csatlakozásom sem kedvezett az írások számának. Ennek fényében azt kell, hogy mondjam, elégedett vagyok az idei terméssel.

Mindenképpen jó hír, hogy továbbra sem kanyarodtam el blogom eredeti célkitűzésétől: jelen állás szerint a 113 posztos mezőnyben a humorbonbon címke vezet 41 bejegyzéssel, mögötte a kultúra 32-vel, a dobogó alsó fokán pedig 30 autókkal kapcsolatos szösszenet foglal helyet. Jelentősnek mondható még a Budapest 18, a zene 17, illetve a tévé 13-szori megjelenése.

Ami az olvasottságot illeti, ebben az évben a két számjegyet nem sikerült meghaladnom, ezért nem is rögzítettem a rekordokat - úgy 25-30 lehet a maximum, az átlag viszont 4-5 látogatás naponta, tehát ha holnap becsönget valaki, az szerintem nem a Guiness hitelesítési bizottsága lesz. Az átlag év elején volt a legjobb, akkortájt napi 15-20 ember tévedt erre, azonban a posztok egyre gyakoribb kimaradása egyre több olvasó kimaradását hozta magával. Ezzel összefüggő tény, hogy idén egy iromány sem vitte az index címlapjáig, de még a blog.hu-ig sem, ezért A Szubkultúra Hőse cím kiosztása idén elmarad. A sikernek ára van, ennyit bőven megért nekem.

Mindezek után pedig a Szuburbán Szubkultúra immár 2008-as évadát is lezártnak nyilvánítom. Nem akarok tervszámokat meghatározni a jövőre nézve, ebbe úgy húsz éve egy egész rendszer belebukott. Inkább csak reménykedem, hogy mind mennyiségben, mint minőségben sikerült túlszárnyalnom az idei kapacitást.

Addig is boldog, sikerekben gazdag új évet kívánok minden kedves Olvasómnak!

Szólj hozzá!

Címkék: blog.hu személyes záróegyenleg


A bejegyzés trackback címe:

https://volante.blog.hu/api/trackback/id/tr6850603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása