HTML

szuburbán szubkultúra

Élet, világ, autóbuzéria, audio-, video- és papíralapú kultúra, meg ami menet közben eszembe jut. Mindez az én szemszögemből, csak itt, csak most, csak Neked. És a magam örömére.

Tessék választani!

RSS, ha használod

2009.06.22. 20:27 volante

Előre a múltba

Tudom, tudom, egy szörnyű, gyalázatos alak vagyok. Antiszociális, többszáz marketinges verejtékes munkáját semmibe vevő gazember, akinek van képe, és nem nézi meg a tévéreklámokat. Komolyan, ha nem láttam volna meg valamelyik áprilisi estén a gengsztermercit a két lábon járó, fukszot viselő közhellyel a bal elején ülve, máig nem tudnám, mit jelent dárenbézre dudorogni. Az alábbi remeket is a YouTube rengetegében leltem, minő meglepő, véletlenül.

Röviden: ötletes. Emberünk átveszi a Mégane Coupét, ami valószínűleg a Vissza a jövőbe 3 végén egy mozdony által apróra porított DeLorean reinkarnációja lehet, hiszen néhányszáz méterre a szalontól már velocipédek és Pullmann-hintók karéjoznak körülötte. Útközben azért még láthatunk érdekességeket: merő '80s, majd merő '60s csajokat, barkós urat egy szürkében is gyönyörű R16 csomagtartójánál, ami mögött egy R5 parkol, később elsőszériás R4, Dauphine, 4CV, és hogy a konkurencia előtt is tisztelegjenek, alig felismerhetően még egy DS is felbukkan, mielőtt a Mégane a számomra kevéssé ismert modellek közé gurulna a lámpánál. Talán nem kell rá külön felhívnom a figyelmet, milyen vágyak tombolnak e kebelben a régi francia autók iránt.

A zene külön pluszpont, régóta szeretjük.

Szólj hozzá!

Címkék: zene reklám tévé autó renault


A bejegyzés trackback címe:

https://volante.blog.hu/api/trackback/id/tr391201819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása