HTML

szuburbán szubkultúra

Élet, világ, autóbuzéria, audio-, video- és papíralapú kultúra, meg ami menet közben eszembe jut. Mindez az én szemszögemből, csak itt, csak most, csak Neked. És a magam örömére.

Tessék választani!

RSS, ha használod

2009.02.08. 20:04 volante

Szomszéd Feri több annál, mint amit látni enged

Volt régen egy sorozat. Nem is sorozat, inkább a szappanopera műfajának a magyar vérvalóságra gyalult változata, a valóságshow-k ősatyja, az emtévés Új Hullám: a teleregény.

Ez volt a Szomszédok.

A műsor, mely másfél évtizeden és epizódok százain keresztül hömpölygött tova, mely által minden csütörtök este újraértékelhettük kisszerű életünket Etus népnevelő gondolatainak tükrébe pillantva, és amelyben az izgalom tarajos tetőfokát a villanyszámlás gazdagréti megjelenése jelentette.

Ugye, mindenki így emlékszik? Akkor ezúton kérem, verjük ki ezt a képet a fejükből. Sürgősen.

 

A videót köszönjük k0rm12ja-nak, óriási munka, komolyan. Hogy mi mindent csak akkor tudunk értékelni, amikor már nincs...

1 komment

Címkék: mtv tévé humorbonbon


A bejegyzés trackback címe:

https://volante.blog.hu/api/trackback/id/tr57930857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

banpepe 2009.04.03. 23:54:02

Ez sem mai film kedves szomszédom:)
süti beállítások módosítása