HTML

szuburbán szubkultúra

Élet, világ, autóbuzéria, audio-, video- és papíralapú kultúra, meg ami menet közben eszembe jut. Mindez az én szemszögemből, csak itt, csak most, csak Neked. És a magam örömére.

Tessék választani!

RSS, ha használod

2009.05.12. 21:52 volante

Hetes brékó, avagy a jeti visszatér

Kedves Televízióhallgatók és Rádiónézők, valamint Internetet Tapogatók!

Három hónap olyan csend után, melyhez képest a kripták enyhe Padödövel súlyosbított városligeti vigalom, ismét felüti fejét a Szuburbán Szubkultúra. Hosszú volt a kihagyás, ezalatt nyilván jócskán zajlott az élet, és bőven akadt olyasmi, amit meg akartam írni - főleg, hogy menetközben igen komoly projektek kezdték bontani szirmaikat -, de valamilyen gátja mindig akadt neki. Leginkább a munka meg a szabadidő. Na de majd most.

Kezdetnek nem terhelem túl publicista vénámat, legyen elég egy kép, melyet még április derekán lőttem az Arénából (a bazárból, nem a sportcsarnokból) kifelé:

1 komment

Címkék: motor humorbonbon


A bejegyzés trackback címe:

https://volante.blog.hu/api/trackback/id/tr181118111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

banpepe 2009.05.14. 00:25:49

Valahol el kell kezdeni a motorozást. Csak nem te voltál a kis szürkével? Jogsid van rá?:)
süti beállítások módosítása