HTML

szuburbán szubkultúra

Élet, világ, autóbuzéria, audio-, video- és papíralapú kultúra, meg ami menet közben eszembe jut. Mindez az én szemszögemből, csak itt, csak most, csak Neked. És a magam örömére.

Tessék választani!

RSS, ha használod

2007.12.24. 10:41 volante

December huszonnegyedike, kétezerhét

Nem tudom, ki hogyan közelít e naphoz, én valahogy úgy látom, hogy december 24. a többség számára a megváltást jelenti. Csak más-más módon. Van, akinek a Karácsonyt megelőző rohangálós idegbaj alól hozza el a megváltást, hogy végre nem kell az utcákat róni megfelelő ajándék után kutatva, a jövő Karácsony meg elég messze van, addig csak kitalál valami frappánsat a célszemély számára.

Aztán akadnak olyanok is, akik számára a Karácsony lényegében lapul a megváltás. A tényleges megváltás, Krisztus születésének üzenete. Amire érdemesebb lenne figyelni.

És ott vannak azok, akik e két halmaz metszetében figyelnek. Nekik a legjobb, kétszeres az öröm.

A bejegyzés lényegi mondanivalója azonban most jön:Nagyon boldog és békés Karácsonyt kívánok a Szuburbán Szubkultúra minden olvasójának!Na jó, annak is, aki nem az. Még.


Szólj hozzá!

Címkék: ünnep karácsony


A bejegyzés trackback címe:

https://volante.blog.hu/api/trackback/id/tr3273954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása