HTML

szuburbán szubkultúra

Élet, világ, autóbuzéria, audio-, video- és papíralapú kultúra, meg ami menet közben eszembe jut. Mindez az én szemszögemből, csak itt, csak most, csak Neked. És a magam örömére.

Tessék választani!

RSS, ha használod

2008.06.05. 12:20 volante

Gondolj merészet és nagyot

A záporozó e-mailek és a csüggedést nem ismerő kommentelők zajos követelésére csökkentett módban ugyan, de újra jelentkezik a Szuburbán Szubkultúra. A hét költői túlzását ezzel le is tudtam, a hét Belvárosi Lopakodója azonban még hátravan.

Onnan indítanék, hogy a hideg ráz az optikai tuningtól. Mármint a sztrítrészing stílusú fröccsöntött gyermekörömöktől, a neonoktól és a vele járó rendszámrezgető technótól. Sokkal hatásosabb, ha kívülről egyáltalán nem látszik, mit tud a gép. Ahogy az elsuttogott fenyegetés ijesztőbb tud lenni bármilyen ordítozásnál, egy apró jelzés többet mondhat bármely morcosított fényszórónál.

Például ennek az Alkotmány utcában parkoló Polónak az esetében. Mellette a Crossfire merő dögunalom.



Hogy miért? Ezért:



Kemény, nem? Szinte látom a közeljövőt, amikor a Váci úti éjszakák zseléshajú aszfalthuszárai egymás alá ígérve próbálnak túladni a pimpelt traktorokon, amiket egy húszéves VW szénné alázott.

3 komment

Címkék: budapest autó city humorbonbon


A bejegyzés trackback címe:

https://volante.blog.hu/api/trackback/id/tr40504930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tommi 2008.06.05. 19:04:07

Ez is csak optikai tuning.

Nem fér be oda, csak egy Mazda MX3 1.8-as V6-osa...

volante · http://volante.blog.hu 2008.06.05. 20:29:40

Nézd meg a 2. kép címkéjét, ott rejtettem el a magyarázatot. Egy V6-jelzés bármire ráfér. :)

Tommi 2008.06.06. 13:32:33

A jelzés igen, de a motortérbe nem fér bele...
süti beállítások módosítása