HTML

szuburbán szubkultúra

Élet, világ, autóbuzéria, audio-, video- és papíralapú kultúra, meg ami menet közben eszembe jut. Mindez az én szemszögemből, csak itt, csak most, csak Neked. És a magam örömére.

Tessék választani!

RSS, ha használod

2008.05.02. 14:37 volante

Versenyt, ne cirkuszi játékokat!

Az autóverseny összetett szó. És nem véletlenül.

Feltételez ugyanis egyfelől autókat, másfelől versenyt. Azaz nem autónak látszó fröccsöntvények versenynek látszó körözgetését, hanem embernek ember, vasnak vas elleni tényleges küzdelmét fedi, ahol a gyorsaság dönt, nem a boxtaktika. A Száguldó Cirkusz egy ideje méltó a nevére.

Gondolom, nem én vagyok az egyetlen, akinek mostanában hiányoznak az autóversenyek. Nekik címzem az alábbi, alig 23 és fél perces szösszenetet. Peugeot 504, Renault 5, Porsche, kereklámpás Ladák, százas Skodák, Wartburgok, és persze ezerhármas Daciák (oh yeah!) akcióban egy 1979-es felvételen, amely a Rally of the Danube elnevezésű romániai versenyről készült.

Műértők figyelmébe: a Daciák között meglapul egy R12 Gordini.

Szólj hozzá!

Címkék: sport lada peugeot porsche autó skoda wartburg dacia


A bejegyzés trackback címe:

https://volante.blog.hu/api/trackback/id/tr58451073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása