HTML

szuburbán szubkultúra

Élet, világ, autóbuzéria, audio-, video- és papíralapú kultúra, meg ami menet közben eszembe jut. Mindez az én szemszögemből, csak itt, csak most, csak Neked. És a magam örömére.

Tessék választani!

RSS, ha használod

2008.03.17. 22:39 volante

Magyarország űrhatalom

Ma röppent fel egy újabb hír a politika amúgy is zavaros állóvizéről, mely szerint a Honvédelmi Minisztérium a pénzügyminiszter - most hűsölő - volt üzlettársának vállalkozásával kötött szerződést lőszermegsemmisítésre. Pontosabban nem vele, hanem egy másik céggel, ők adták a boltot alvállalkozásba Kabai Károlyéknak.

Tekintsünk most el a dolgok politikai vonatkozásaitól. Az mégiscsak izgalmasabb, hogy az inkriminált cégnek mi minden szerepel a tevékenységi körei között:

35.30 Légi-, űrjármű gyártása, javítása

Igen, tudom, a TEÁOR gyűjtőkategóriákat használ. De azért érdemes belegondolni: egy magyarországi kft. lenne a NASA titkos szövetségese? Ki tudja, a műhelyben talán ezekben a pillanatokban építik a Voyager 3-at. Az udvar egyik távoli sarkában, fekete ponyva alatt pedig ott szunnyad az éves átvizsgálásra váró Discovery. Ha márkaszervizhez méltón megvágják az ügyfelet az olajcserével, akár azt is megérthetjük, mi történt a Columbiával.

Belegondolt már valaki? Hátha stikában űrhatalom lettünk. Kérem, hívják Dana Scully-t.

1 komment

Címkék: politika humorbonbon


A bejegyzés trackback címe:

https://volante.blog.hu/api/trackback/id/tr86385409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tommi 2008.03.17. 22:54:44

Anettka már járt is a légkör határán... Mi lesz még itt? :DDD
süti beállítások módosítása