HTML

szuburbán szubkultúra

Élet, világ, autóbuzéria, audio-, video- és papíralapú kultúra, meg ami menet közben eszembe jut. Mindez az én szemszögemből, csak itt, csak most, csak Neked. És a magam örömére.

Tessék választani!

RSS, ha használod

2008.02.14. 10:43 volante

Herót

Igen, újra itt van. A szépséges címet is ez ihlette. Persze, hogy a Valentin-nap, amely néha Bálint-nap fedőnéven fut, de engem minden álcázási kísérlettől függetlenül a hideg ráz tőle. Ott indul, hogy alkalmi virág- és rózsaszínszívecskéslufi-árusok szállják meg a várost, az ember meg már szinte tahónak érzi magát, mert úgy rombol át az Örs vezér terén, hogy nem öleli meg az amúgy útzárnak is kompatibilis szívalakúmilkásdoboz-formájú embert. Egész nap tolják az ember arcába a multicolor szívecskéket, a lehető legkülönbözőbb frontokon. Épp az előbb találkoztam a nap eddigi mélységi rekordjával: a YouTube emblémája is dizájnt váltott, kitalálhatjátok, milyen irányba.

Most megnézem a Cég honlapját, és ha ott is ilyesmit találok, úgy ezúton búcsúzom minden kedves olvasómtól, valamint a világtól, s remetének vonulok a nepáli hegyek magányába.

Alkalomhoz illő képeslapok amúgy itt lelhetők. Az alábbi kép zárójeles mondata pedig hűen tükrözi álláspontomat.


Szólj hozzá!

Címkék: kritika valentin


A bejegyzés trackback címe:

https://volante.blog.hu/api/trackback/id/tr83338772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása