HTML

szuburbán szubkultúra

Élet, világ, autóbuzéria, audio-, video- és papíralapú kultúra, meg ami menet közben eszembe jut. Mindez az én szemszögemből, csak itt, csak most, csak Neked. És a magam örömére.

Tessék választani!

RSS, ha használod

2007.12.14. 23:44 volante

Darkness falls

Nos, a címet nem véletlenül kölcsönöztem egy X-akták epizódtól. Ami most jön, az legalább annyira bizarr: sosem gondolnád, hogy egy szépséges arcocska mögül egyszercsak az abszolút sötétség vigyorog a képedbe.

A műsor ugyanaz, amivel itthon Trillatrilla szórakoztat minket a tévékettőn. A kérdés, mellyel a párizshiltoni IQ-val megvert hölgy küzd: mely európai ország fővárosa Budapest?



Van egy pont, még az elején, amikor az egész dermesztőbbé válik, mint a Rémálom az Elm utcában. A nő szerint ez beugratós kérdés, ugyanis maga Európa egy ország. Aztán azon döbben meg, hogy a megfejtést hogy hívhatják Hungary-nek, a "hungry" ugyanis számára több értelemmel bír. A törökök is biztosan szívükbe zárták a kis csacskát.

Íme, a júeszéj oktatáspolitika gyümölcse. Nyugi, pár év, és biztosan akad hazai termés is.

1 komment

Címkék: politika tv2 kultúra tévé humorbonbon


A bejegyzés trackback címe:

https://volante.blog.hu/api/trackback/id/tr12264421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tommi 2007.12.15. 19:03:18

Ááá... ez tipikus... sok idióta...
süti beállítások módosítása