HTML

szuburbán szubkultúra

Élet, világ, autóbuzéria, audio-, video- és papíralapú kultúra, meg ami menet közben eszembe jut. Mindez az én szemszögemből, csak itt, csak most, csak Neked. És a magam örömére.

Tessék választani!

RSS, ha használod

2007.11.04. 19:59 volante

Talmácsi gewinnt! Talmácsi Gábor ist Weltmeister!

Végre kimondhatjuk: Talmácsi Gábor világbajnok a 125 köbcentis mezőnyben. Ráadásul egy kemény verseny után, kemény küzdelem árán. A Faubellel vívott adok-kapok közben bármi történhetett volna, és itt a "bármi" szó szerint értendő olyan versenygépekkel kapcsolatban, amelyek kb. két tenyérnyi felületen tapadnak az aszfalthoz. Hiába mondták sokan, hogy elég a harmadik hely is a vb-címhez, nem kell erőlködni, satöbbi: ott, ha lazít az ember, tízen megelőzik, és repül a dicsőség. Ha meg elborult aggyal, fehér ujjakkal húzza a gázt, ő maga is repül. Gáborunk jól csinálta, védte a pozíciót, az utolsó métereken viszont - miután a fair play különdíjas Hector F. megelőzte - nem kezdett vérremenő hajszába. Minek? Tuti a második hely, ő a bajnok.

Azt hiszem, azt is kimondhatjuk, hogy Talma történelmi személyiség. Ő az első magyar, aki technikai sportban lett világbajnok. Ráadásul úgy, hogy nagyon megérdemelte. Talma tudott, akart, és voilá.

Sokáig éljen.

(Akinek a bejegyzés címe szöget ütött a fejébe, hallgassa meg az első Palik-mix végét!)



4 komment

Címkék: motor sport talma


A bejegyzés trackback címe:

https://volante.blog.hu/api/trackback/id/tr49218359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyhaj.blogspot.com 2007.11.04. 21:06:15

Éljen! Nagyon örülök a győzelmének, írtam is róla.
aranyhaj.blogspot.com

Tommi 2007.11.05. 21:13:39

Bocs, egy kis kiegészítés: Az első Palik Mix végét hallgassa meg...

volante · http://volante.blog.hu 2007.11.05. 23:06:57

Teljesen jogos, csak azért írtam így, mert a másik kettő nem ilyen ismert (szerintem). Mindenesetre köszi, javítom. :)
süti beállítások módosítása