HTML

szuburbán szubkultúra

Élet, világ, autóbuzéria, audio-, video- és papíralapú kultúra, meg ami menet közben eszembe jut. Mindez az én szemszögemből, csak itt, csak most, csak Neked. És a magam örömére.

Tessék választani!

RSS, ha használod

2007.09.27. 19:30 volante

Tűz, jöjj velem

Tudom, 6 nap elteltével már lerágott csont az M7-esen kergetőző Lamborghini és Porsche sanyarú végzetének elemzése, egy összefüggést azért mégis érdemes észrevenni. Rengeteg olyan fotó kering a neten, amely égő Ferrarit vagy Lamborghinit mutat. Némelyek számára vicces, amint egy-egy ilyen műremek porrá ég, mások - velem az élen - a könnyeiket törölgetik. De itt a lényeg.

Egy magára valamit adó olasz sportkocsi ugyanis nem alázza magát odáig, hogy mások láthassák, amint rommá törve kókadozik egy gazzal benőtt udvaron, a lassú enyészetet várva. Nem. Inkább tesz valami látványosat még utoljára, és büszkesége megmaradt szikrája által lángokba borul. A KTX-797-es narancssárga Murciélago is így tett.

Hátha rokonok a főnixszel, és valahol feltámad poraiból. Hátha nem baromarcú újgazdagékhoz kerül. Megint.


Szólj hozzá!

Címkék: lamborghini porsche autó baleset


A bejegyzés trackback címe:

https://volante.blog.hu/api/trackback/id/tr8178966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása