HTML

szuburbán szubkultúra

Élet, világ, autóbuzéria, audio-, video- és papíralapú kultúra, meg ami menet közben eszembe jut. Mindez az én szemszögemből, csak itt, csak most, csak Neked. És a magam örömére.

Tessék választani!

RSS, ha használod

2007.09.10. 19:26 volante

Fair winds and following seas

Négy évvel ezelőtt, a csopaki gólyatábor zöld gyepén királykék pólóban ülve hihetetlenül távolinak tűnt. Semmiképp sem közelibbnek, mint a jövő század. Most aztán itt van, teljes valójával áll előttünk. Avagy velünk szemben.

Ma - remélem - az utolsó évem kezdődött az ELTE ÁJK falai között.

Nem lesz egyszerű. A szokásos félévi kollokviumok mellett egy szakdolgozat, valamint egy ötfogásos záróvizsga a menü. Ha csak rágondolok, megemelkedik a pulzusom - bár ezzel szerintem a többség így van. Írj egy 70 oldalas dolgozatot, vágj be néhány ezer oldalt, mi az neked, muhaha. Aztán viszont eszembe jut, hogy mintha már több jogászt is láttam volna életemben. Mások is befejezték már az egyetemet, sok dr. előnevű egyén lézeng szerte a világon. És a többség nem az ecserin vette platóról a diplomáját.

Szóval meg lehet csinálni. Csak akarni kell, a többi meg szerencse dolga. Úgyhogy azt kívánom a többi végzősnek, amit az angolszász tengerészek egymásnak:

Fair winds and following seas.

1 komment

Címkék: személyes elte ájk


A bejegyzés trackback címe:

https://volante.blog.hu/api/trackback/id/tr17162064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annácska 2007.09.15. 18:02:38

Bár én vörös pólóban ücsörögtem 4 éve a gólyatáborban,hasonlóan érzek.De talán a sok nehézség ellenére lehet még egy szép évünk.Bízzunk ebben!:)
süti beállítások módosítása