HTML

szuburbán szubkultúra

Élet, világ, autóbuzéria, audio-, video- és papíralapú kultúra, meg ami menet közben eszembe jut. Mindez az én szemszögemből, csak itt, csak most, csak Neked. És a magam örömére.

Tessék választani!

RSS, ha használod

2007.08.13. 20:35 volante

Kozmikus lány



Azt hiszem, ebben a klipben minden összejött. Jó zene, fantasztikus autók, és azok az eszméletlen kanyarok... Érdekes, kivételesen a nők nem hiányoznak belőle. A kocsik bármelyike szex négy keréken. Az alkonyati képek pedig óriásiak.

Azt mondják, a két Ferrari az énekes kocsija. A Lambo csak azért nem, mert pár nappal a forgatás előtt Jay Kay saját Diablója egy ügyes vezetőnek hála London egyik belvárosi utcáját letarolva az örök vadászmezőkre távozott. A videóban szereplő autót kölcsönkapták, de a forgatás vége felé annak is sikerült kitörni a vezetőoldali ablakát - ezért vezet szerencsétlen ürge "lehúzott" ablakkal éjszaka a sivatagban...

1997 őszének kies reggelein, a Retekklub indulásakor gyakran adták ezt a klipet. Mi meg első óra előtt, a 7.c remek tantermi tévéjének enyhén szemcsés képén néztük, ahogy az F40, az F355 és a Diablo boldogan kergetik egymást a szerpentinen. Valahogy mindig a képernyőhöz láncolt. És nemcsak tizenkét évesen, még most is.

Így könnyű.

1 komment

Címkék: zene kultúra lamborghini ferrari autó jamiroquai


A bejegyzés trackback címe:

https://volante.blog.hu/api/trackback/id/tr77139233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annácska 2007.08.13. 21:03:37

A kocsik bármelyike szex négy keréken.-Hm,ez elgondolkodtatott,tökéletes a kép és ütős.Azt hiszem rendszeres olvasód leszek.Csak így tovább!
süti beállítások módosítása