HTML

szuburbán szubkultúra

Élet, világ, autóbuzéria, audio-, video- és papíralapú kultúra, meg ami menet közben eszembe jut. Mindez az én szemszögemből, csak itt, csak most, csak Neked. És a magam örömére.

Tessék választani!

RSS, ha használod

2008.03.24. 21:57 volante

MacGyver Rocks

Dereng még, ki az a MacGyver? Persze, ha feldobsz egy csavarhúzót, és helikopter esik le, ő van a háztetőn. A héten vettem észre, hogy van TV6-unk, és hogy ott délutánonként kedvenc ezermesterem szokott kimászni a leglehetetlenebb helyzetekből. Azon ritka tévéműsorok közé tartozott ez, melyet a tanárok is szerettek, mert sok srácot fordított a fizika, a kémia, és úgy általában a természettudományok felé. Ha belegondolunk, hogy ámerikai sorozatról beszélünk, ez nagyon nagy szó.

Mióta videómegosztók léteznek, komoly divat lett házilag klipeket ácsolni kedvenc sorozatok jobb pillanataiból. Az alant következőt például Weird Al Yankovic "Hardware Store" című számára hangolta az elkövető. Ha valakinek be kellene mutatnom, miről szólt 7 évadon át a MacGyver, biztosan ezt választanám.



P.S.: Igen ritkán, de előfordult, hogy Mac nem tudott valamit megjavítani egy gemkapoccsal. Például egy Chevrolet Chevette-et. Aki nem fél a kiábrándulástól, ide kattintson.

1 komment

Címkék: zene film kultúra tévé


A bejegyzés trackback címe:

https://volante.blog.hu/api/trackback/id/tr78395145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tommi 2008.03.25. 13:45:54

MacGyver-nél már csak a James "mindennőtmegdugok, mindenbűnügyetmegoldok" Bond-filmek és a Knight Rider jobb :DDD
süti beállítások módosítása