HTML

szuburbán szubkultúra

Élet, világ, autóbuzéria, audio-, video- és papíralapú kultúra, meg ami menet közben eszembe jut. Mindez az én szemszögemből, csak itt, csak most, csak Neked. És a magam örömére.

Tessék választani!

RSS, ha használod

2008.02.26. 22:13 volante

Még egy bőr a Knight Riderről

Van még valami, ami piszkálja a csőrömet a múlt szombati Knight Rider óta, nevezetesen a film vége felé látható autós üldözés befejezésének valószerűtlensége. Az történik, hogy KITT keresztbeáll a gonoszok pimpelt terepjárója előtt, az pedig nekimegy, így:



Pusztán az írott szó iránti örök tiszteletem miatt fogalmazok úgy, hogy a kocsi atomjaira törik. A motorház és az első üléssor gyakorlatilag megszűnik létezni, szerintem egy hangyának nem maradna elég hely a tüsszentéshez. Ehhez képest alig fél perccel később az autót vezető főgonosz ilyes látványa fogad minket:



Egészen kiváló egészségnek örvend, főleg annak fényében, hogy ennek a fejnek azzal a (szilánkosra tört) kormánnyal kellett találkoznia. Az csak apró csalás, hogy az ürge irreálisan messze ül a műszerfaltól, viszont be volt kötve!

A bejegyzést az Országos Baleset-megelőzési Bizottság támogatta. Erkölcsileg biztosan.

Szólj hozzá!

Címkék: film kultúra autó baleset


A bejegyzés trackback címe:

https://volante.blog.hu/api/trackback/id/tr65355876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása