HTML

szuburbán szubkultúra

Élet, világ, autóbuzéria, audio-, video- és papíralapú kultúra, meg ami menet közben eszembe jut. Mindez az én szemszögemből, csak itt, csak most, csak Neked. És a magam örömére.

Tessék választani!

RSS, ha használod

2008.02.18. 21:44 volante

Kisállat-kereskedők őszinteségi rohama

Azok, akik valamelyest képben vannak a korai Pet Shop Boys-munkássággal, nyilván legalább annyira fetrengeni fognak a röhögéstől, mint én, amikor először láttam az alábbi videót. Egy French & Saunders nevű brit poéngyár készítette, gondolom, még erősen a nyolcvanas évek vége táján - a nóta legalábbis a PSB 1987-es "Rent" című számára hajaz. A világunalomig blazírt fejek, a megjelenés, a hangulat... csúcs! És a szöveget is érdemes figyelni.
"But you just stand behind me,
with a TV and a keyboard
that someone has lent you.
You're good at standing still,
I'm quite good at singing,
they love it, it pays our rent."

 

Megjegyzések (a youtube-os kommentek alapján):
#1: A monitoron olvasható felirat: "I'm a prat." ("Hülye vagyok.")
#2: Neil Tennant, a PSB énekese saját bevallása szerint annyira megsértődött a jeleneten, hogy majdnem kilépett az együttesből.

Szólj hozzá!

Címkék: zene pet shop boys humorbonbon


A bejegyzés trackback címe:

https://volante.blog.hu/api/trackback/id/tr58344871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása