HTML

szuburbán szubkultúra

Élet, világ, autóbuzéria, audio-, video- és papíralapú kultúra, meg ami menet közben eszembe jut. Mindez az én szemszögemből, csak itt, csak most, csak Neked. És a magam örömére.

Tessék választani!

RSS, ha használod

2008.01.30. 20:45 volante

Itt tartunk, kérem

Az utóbbi időben - fogalmazzunk finoman - kissé elhanyagoltam a posztolgatást, ennek eredményeként a kínkeservvel összehozott átlag harmincas január eleji-közepi napi nézettség drasztikusan visszaesett. Hogy hová tűnt Damon Hill?

Sehová, de a vizsgaidőszak befejezése levágta nála a főkapcsolót, most jótékony semmittevésben tölti mindennapjait. Különösen szeret sokáig aludni, a plafont bámulni, olvasni, alkalomadtán elmászkálni otthonról. Úgyhogy e bejegyzéstől se várja senki a világ megváltását, de szerzőnk ma valami olyat kapott, amitől lezsibbadt a rekeszizma.

Íme:



Aki nem értené, annak magyarázat itt és itt.

1 komment

Címkék: no comment humorbonbon


A bejegyzés trackback címe:

https://volante.blog.hu/api/trackback/id/tr18318699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tommi 2008.01.30. 20:56:25

Ez zsír, csak lenne meg rendes játékként :DDD
süti beállítások módosítása