HTML

szuburbán szubkultúra

Élet, világ, autóbuzéria, audio-, video- és papíralapú kultúra, meg ami menet közben eszembe jut. Mindez az én szemszögemből, csak itt, csak most, csak Neked. És a magam örömére.

Tessék választani!

RSS, ha használod

2007.08.09. 00:17 volante

Homlokból verejtékezve

A cím nem túl irodalmi, de másképp nem tudom hűen jellemezni azt a folyamatot, amelynek során a fejlécet nagy küzdelemben sikerült a saját ízlésemre kalapálnom. A yahoo widgetjének időjósa 24 fokot mutat, amihez még a gép hője is ad pár Celsiust, de amit a kezdődő téboly tesz hozzá - felbecsülhetetlen.

A fejléc képének kicserélésével nem volt gond. Ellenben a blog eredeti címének eltakarításától, és a fejlécfotó kattintékonnyá tételétől biztos kihullott pár szál hajam. A "Blog.hu segítség"-ben írtakkal nincs gond, ott van minden, ami kell, részletes, követhető. Csak érteni kéne hozzá. Vagy megelégedni az alapokkal. De nem.

2 órába telt, mire megértettem, miről is van szó valójában. Addigra már huszadszor néztem át a Page Header rovatban foglaltakat, aztán lassan csak leesett. Onnantól nem is volt probléma. De eddig a megvilágosító, megváltó, majdhogynem katarktikus pillanatig eljutni... nem volt egyszerű.

Pedig jóban vagyok a gépekkel, felhasználói szinten mindenképp. Legalábbis nem jövök feltétlenül zavarba az első hibaüzenetnél. De a html nem az én asztalom. Az maradjon a guruké.

Szólj hozzá!

Címkék: blog.hu láma hőség


A bejegyzés trackback címe:

https://volante.blog.hu/api/trackback/id/tr23135677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása