HTML

szuburbán szubkultúra

Élet, világ, autóbuzéria, audio-, video- és papíralapú kultúra, meg ami menet közben eszembe jut. Mindez az én szemszögemből, csak itt, csak most, csak Neked. És a magam örömére.

Tessék választani!

RSS, ha használod

2008.04.15. 00:00 volante

Ez a harc lesz a végső

"So close now you're nearly at the brink
So push it!"

Paul Engemann - Scarface (Push It to the Limit)


Legalábbis nagyon remélem. Nyolc óra múlva a Polgári Jogi Tanszéken megkezdem záróvizsgáim egyelőre végeláthatatlan sorát. Vagyis az elvileg június 3-i befejezés jelen pillanatban láthatatlan végnek számít. Öt tárgy, négy vizsga, ha minden jól megy, négy alkalommal. Nem ígérhetek mást, csak oldalak ezreit, kemény tanárokat és véres körmökkel kapaszkodást ép elménk utolsó darabjaiba.

Vagyunk így egy páran. Nekik is kívánok kéz- és lábtörést, baleseti sebészetet és tolószéket az elkövetkező hetekre. Útravalónak pedig álljon itt egyik kedvenc filmem, a Scarface betétdala, a Paul Engemann által énekelt Push It to the Limit. Hátha segít kitartani.


1 komment

Címkék: zene kultúra vizsgaidőszak elte ájk


A bejegyzés trackback címe:

https://volante.blog.hu/api/trackback/id/tr32420836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása